Halal Food Festival is het eerste Halal Food Festival in Nederland! Foodtrucks en foodkraampjes uit verschillende werelddelen en nog veel meer!

Halal Food Festival is voor iedereen die van halal eten houdt en/of nieuwsgierig is naar wat er allemaal op dit gebied verkrijgbaar is in Nederland.

Verder staat het evenement in het teken van het samenbrengen van verschillende culturen met een ruim aanbod aan lekker eten, entertainment en gezelligheid.

Uitdagingen

Branding
Logo & Huisstijl
Website
WordPress CMS

Wat wij hebben gedaan

  • Webdesign
  • Development
  • Video productie
  • Zoekmachine Optimalisatie

De uitdaging

“Zorgen voor dat bezoekers van de nieuwe website een ‘wauw!-ervaring’ hebben.”

Zorgen voor dat bezoekers van de nieuwe website een ‘wauw!-ervaring’ hebben.

De potentiële bezoekers moeten gelijk honger krijgen bij het binnentreden van de website. Daarbij moeten ze makkelijk informatie vinden en gemakkelijk een ticket bestellen.

#HONGER

De bezoeker moest ook een zekere gevoel van trek en honger krijgen na het bezoeken van de website. Dat deden we door veel foto’s van voedsel te gebruiken. Omdat er op een food festival veel gebeurd in een korte tijd, was het een uitdaging om alle verschillende aspecten te weergeven op de website. Door middel van verschillende secties binnen de website hebben we een zekere route voor de klant uitgestippeld. Elke route eindigt op de pagina om tickets te bestellen. Uiteindelijk draait alles namelijk om conversie.

Online tickets bestellen en betalen.
Iets vertellen over kleurgebruik uit het logo.
100% responsive
Online tickets bestellen en betalen.
Iets vertellen over kleurgebruik uit het logo.
100% responsive

Kleurgebruik

De kleuren van Halal Food Festival roepen positieve en vrolijke gevoelens op. Tevens visualiseren de kleuren de verschillende nationaliteiten van de keukens op het festival. Deze kleuren werden gedurende de aanloop naar het evenement toe erg kenmerkend en herkenbaar. Dat is met een food festival erg belangrijk.

Washed Green

#a1c62a

Magenta Magma

#e7057e

Jaded Orange

#ff9935

De ‘domme vraag’ is het eerste teken van een volslagen nieuwe ontwikkeling. Daarom stellen we zoveel mogelijk vragen.