GESPECIALISEERD IN HET VASTLEGGEN VAN EMOTIES.

Van Essen Producties kwam bij ons met twee problemen; De website was niet goed vindbaar meer en de conversie op de website was erg laag. Wij hebben de website geanalyseerd en kwamen met een oplossing.

We hebben gekozen voor een volledige herdesign van het logo en de website. Verder hebben we de vindbaarheid in Google onder de loep genomen en op basis daarvan de website geoptimaliseerd voor google. Bekijk hier het resultaat.

Uitdagingen

Website
WordPress CMS
SEO
Nieuw logo

Wat wij hebben gedaan

  • Webdesign
  • Development
  • Nieuw logo
  • SEO
  • Strategisch advies

De uitdaging

“Alle foto’s in portfolio’s duidelijk en overzichtelijk weergeven”

Hoe zorg je ervoor dat de klant je weer goed weet te vinden en overgaat tot een offerte aanvraag?

Een nieuwe website is altijd een uitdaging. Een leuke uitdaging overigens. Met de probleemstelling als vertrekpunt begaven we ons naar de tekentafel. Daar hebben het logo volledig opnieuw vormgegeven; fris, helder, en herkenbaar. Dit werd de basis voor het nieuwe design voor de website. We kozen voor erg veel wit, transparant en duidelijk. Alleen zo komen de foto’s uit de portfolio goed naar voren.

#vindbaarheid

Voor de vindbaarheid van de website hebben we de website aan een basis SEO-optimalisatie onderworpen. Zo hebben we de pagina’s geoptimaliseerd mbv de Yoast-plugin. We hebben alle afbeeldingen voorzien van een alt-tekst en zijn de kopteksten verbeterd.

Kleurgebruik

De gekozen kleuren zijn fris, laagdrempelig en niet te moeilijk. Het zorgt voor een heldere website, waarbij het design niet afleidt van de foto’s. Maar belangrijker nog, het zorgt voor goede contrasten.

Black

#032141

White

#ffffff

Turqoise

#8a1002

De ‘domme vraag’ is het eerste teken van een volslagen nieuwe ontwikkeling. Daarom stellen we zoveel mogelijk vragen.