Domeinnaam en

webhosting?

Wij regelen het.

Goede webhosting is ontzettend belangrijk voor een website. Niet alleen om ervoor te zorgen dat jouw bezoekers de website snel kunnen binnenhalen, maar ook voor zoekmachines.

Webhosting & SEO

Veel mensen weten niet dat Google onder andere naar de snelheid van een website kijkt. Als dit in orde is, wordt de website hoger in Google geplaatst. Bij ons ben je verzekerd van goede, kwalitatieve webhosting. Wij zorgen voor krachtige hosting zodat je direct profijt hebt.

1

Snelle webhosting

Op onze server krijg je toegang tot de krachtigste server die er is.
2

Veiligheid

Bij ons is een SSL certificaat gratis inbegrepen. De server wordt 24/7 gemonitord en we maken gebruik van geavanceerde firewalls.
3

Backups

Bij ons heb je de mogelijkheid om backups te maken waar en wanneer je maar wilt.
4

Mailfilters

Onze server maakt gebruik van een zeer uitgebreid e-mailfilter voor zowel inkomende als uitgaande e-mails.
backup laten maken website

Webhosting is niet duur

We hanteren verschillende prijzen voor webhosting. Hieronder onze prijzen.

Large Webhosting

€13,-

per maand

25GB schijfruimte
Onbeperkt dataverkeer
Gratis SSL-certificaat
Inkomende spamfilter
Uitgaande spamfilter
Back-up systeem

Medium Webhosting

€11,-

per maand

10GB schijfruimte
Onbeperkt dataverkeer
Gratis SSL-certificaat
Inkomende spamfilter
Uitgaande spamfilter
Back-up systeem

Small Webhosting

€9,-

per maand

5GB schijfruimte
Onbeperkt dataverkeer
Gratis SSL-certificaat
Inkomende spamfilter
Uitgaande spamfilter
Back-up systeem

100% zekeherheid

Kwalitatieve WordPress Hosting

We begrijpen dat webhosting betaalbaar moet zijn. Daarom hebben wij voordelige hostingpakketten samengesteld. Maar belangrijker nog dan de prijs, is de kwaliteit. Aangezien we onze websites altijd in WordPress bouwen bieden we webhosting aan waarop WordPress perfect functioneert. In feite hoef je zelf niks meer te doen. Je vertelt ons welk domeinnaam je graag wilt registreren en wij doen de rest. Van registratie tot de installatie van WordPress, we nemen alles uit handen.

De hosting draait op onze eigen dedicated server. Een dedicated server houdt in dat wij een eigen server hebben waarmee we de kwaliteit en snelheid kunnen bewaken. Als klant van ZoutPeper profiteer je automatisch van alle voordelen.

Onbeperkt aantal e-mailadressen

Hosting via ZoutPeper houdt in dat je er onbeperkt e-mailadressen bij krijgt. Omdat we alles zo makkelijk mogen willen houden voor onze klanten ontvang je van ons het gewenste e-mailadres tezamen met een uniek wachtwoord. Dit wachtwoord kun je vervolgens zelf makkelijk wijzigen. Tevens ontvang je de instellingen waarmee je het e-mailaccount kunt koppelen aan het mailprogramma op je mobiele telefoon, laptop of desktop. Maar je kunt je postvak ook altijd bereiken via de webmailomgeving.

SPAM-filter op e-mailverkeer

E-mails bevatten vaak privacygevoelige informatie. Het is daarom van groot belang dat e-mails goed beveiligd zijn. Wij hebben bovenop de normale beveiliging een extra filter op zowel inkomende- als uitgaande mails. Hier profiteer je automatisch van als klant van ZoutPeper. Een ander voordeel van deze filter is dat het ontvangen van ellendige SPAM en reclame mailtjes tot het verleden behoort. Onze filter is namelijk zo goed dat dit soort e-mails worden gefilterd en meteen verwijderd van de server. Fijn toch?

webhosting-zoutpeper
webhosting-zoutpeper-wordpress
webhosting

Goede hosting voor een website is als een goede motor voor een auto. Onmisbaar.