Logo &

huisstijl ontwerpen.

Let’s do it!

Een goede logo en huisstijl is de basis voor elke website. Een logo zegt namelijk veel over een bedrijf of merk. Het is vaak het eerste dat een klant ziet en het zorgt voor een goede eerste ‘klik’. Of juist niet. Daarom is een logo veel meer dan alleen leuk kleurtje of lettertype.

Wat zegt een logo over jouw bedrijf?

Een logo zegt veel over jouw bedrijf, product of merk. Het log vertelt een verhaal. Jouw verhaal. We ontwerpen daarom altijd en logo & huisstijl op basis van het volledige concept en de personen achter het concept. Dit doen we al tijdens het eerste door middel van de volgende vragen: Hoe is het idee ontstaan? Waar staat het bedrijf voor? Op wie richt het bedrijf zich? Welke woorden omschrijven de diensten en/ of producten?

De antwoorden op deze vragen gebruiken we als inspiratie om een verhaal te visualiseren. Dat verhaal kom tot uiting in de vorm van een passend logo. De kleuren, de gebruikte fonts en het beeldmerk tezamen vertellen jouw verhaal.  En dat verhaal zorgt ervoor dat potentiële klanten zich aangesproken voelen.

Een snufje creativiteit

Huisstijl laten maken

Met het logo als vertrekpunt ontwerpen we vervolgens een volledige huisstijl. Een huisstijl houdt het volgende in:

Visitekaartjes

E-mailhandtekening

Enveloppen

Briefpapier en vervolgpapier

Factuursjabloon

Richtlijnen voor gebruik logo / lettertype / kleurcodes

logo huisstijl
Logo-&-huisstijl
Ideeën tot leven laten komen

Website laten designen

We verzorgen ook de designs voor complete websites of webwinkels. Het design van een website bepaalt mede het succes van de website. Het is belangrijk dat de producten of diensten te allen tijde centraal staan op de website. Niets mag afleiden van de ‘boodschap’ van de website.

Maar er komt meer bij kijken. Namelijk kleurgebruik, de grootte van de buttons, de kwaliteit van de afbeeldingen en nog veel meer. Wat wij goed kunnen is een ontwerp maken van een website die aansluit op de doelgroep. We maken onderscheid tussen  verschillende websites; Dient het een hoger segment? Zit er emotie in? Moet het simpel en duidelijk? Is het een leadgenerator? Of juist een goedkoop ogenende webwinkel?

Deze aspecten nemen wij mee in het design. Zo zorgen we voor een passende ‘look and feel’.

Door middel van zogenaamde ‘Call to Actions’ worden jouw bezoekers overgehaald tot het opnemen van contact of het kopen van uw artikelen. Je mag er bij ons vanuit gaan dat het design van de website altijd naadloos aansluit op de huisstijl.

Heb je specifieke wensen met betrekking tot webdesign? Vraag ons naar de mogelijkheden of bekijk meteen onze portfolio.

Design adds value faster than it adds costs.