Over ZoutPeper

Over ZoutPeper

We stellen ons graag even voor. Wij zijn ZoutPeper! Een team van jonge professionals met elk een eigen expertise. Dagelijks zijn wij voor onze klanten bezig om mooie online producten te ontwikkelen. De producten welke wij ontwikkelen lopen erg uiteen. We bouwen websites, webwinkels, complete huisstijlen, marketingcampagnes, content en we ontwerpen alles van visitekaartjes tot abri’s.

Het ontstaan

In 2012 kreeg Aziz Bokazini het idee om een bedrijf te beginnen. Gesteund door zijn markertingachtergrond en eerdere online bedrijven voelde die keuze als een logische volgende stap in zijn carrière. En zo was ZoutPeper geboren. Aziz zegt over ZoutPeper het volgende: “ZoutPeper is een nononse bedrijf waar ‘plezier in het werk’ hoog in het vaandel staat.” hij gaat verder: “Wij geloven namelijk dat enthousiasme en plezier aan de basis staan voor alle mooie dingen in het leven.”

Onze Filosofie

Onze filosofie is dat elk bedrijf uniek is en daarom een unieke benadering verdient. Geen website is hetzelfde en dat komt terug in onze manier van werken. Bij elke klant gaan wij helemaal terug naar de basis om helder te krijgen wat het doel is van de website, op wie de website zich richt en zo creëren we een eigen karakter en design voor elke website. Geen wens is ons overigens te gek. Je kunt stellen dat wij alleen maatwerk verkopen en niet geloven in kant en klare websites. Bekijk onze portfolio om te kijken welke klanten je voor gingen.

Ons Kantoor

Het kantoor van ZoutPeper is gevestigd aan de Humberweg in Amsterdam-Westpoort. Een leuk en gezellig ingericht kantoor waar dagelijks wordt gewerkt aan mooie projecten. Parkeren is hier gratis dus kom gezellig langs voor een kop koffie en een gratis adviesgesprek.

ZoutPeper Kantoor
De naam

Tot slot. Veel klanten vragen zich af waarom we hebben gekozen voor de naam ZoutPeper. Wij begrijpen dat het inderdaad een beetje een rare naam is voor een full service online marketingbureau. We moeten helaas iedereen teleurstellen die denkt dat er een heuse brainstorm aan vooraf gegaan is. Ineens was de naam daar en het klonk eigenlijk wel lekker. Een beetje zout en een beetje peper zijn belangrijke smaakmakers en ingrediënten voor succes. En dat is wat wij verkopen, succes! Dus kom en proef zelf de smaak van online succes.