Het ontstaan

zoutpeper-aziz-bokazini

In den beginne...

ZoutPeper is in 2012 opgericht door Aziz Bokazini. Samen met vrienden, allen uit de online branche, was er het idee om een bedrijf te beginnen. Een bedrijf waarin we allemaal konden doen waar we goed in zijn. Namelijk mooie online producten maken voor bedrijven. Samen konden we onze klanten diensten bieden voortkomend uit onze expertise; websitedevelopment, design, marketing en ondernemerschap. Het duurde niet lang voordat we vanuit ons kantoor werkte aan onze eerste projecten. Dat zolderkamer-gevoel zijn we sindsdien nooit meer kwijtgeraakt.

We zijn ontwerpers, bouwers en meedenkers.
Een soort van digitale freaks.

Onze filosofie

Elke klant is uniek

Onze filosofie is dat elk bedrijf uniek is en daarom een unieke benadering verdient. Geen website is hetzelfde en dat komt terug in onze manier van werken. Bij elke klant gaan wij helemaal terug naar de basis om helder te krijgen wat het doel is van de website. Maar ook op wie de website zich richt. Zo creëren we een volledig concept dat als basis dient voor elke website. Geen wens is hierin te gek, en ‘kan niet’… bestaat niet. Bij elk project krijg je een vaste accountmanager die je van A tot Z begeleidt en onze UX Designer Don zorgt ervoor dat het design naadloos aansluit op de wensen.

Tijdens de samenwerking zijn er meerdere momenten dat we bij elkaar komen om de feedback te bespreken. Deze vinden zowel telefonisch als fysiek plaats. Dat kan bij ons op kantoor maar ook elders. Zo weten we zeker dat we op een lijn zitten en laten we niks aan het toeval over. Want een tevreden klant is waar we blij van worden. Nu weet je iets meer over ons, we kijken er naar uit om kennis te maken met jou.

Onze senior sales manager Michael Borst staat u graag te woord.

over-ons

De ‘domme vraag’ is het eerste teken van een volslagen nieuwe ontwikkeling. Daarom stellen we zoveel mogelijk vragen.