Website Laten Beheren

Een website laten beheren door zoutpeper

Stel dat je een website hebt laten bouwen in het verleden. Dan weet je -hopelijk- dat het erg belangrijk is dat de website goed onderhouden wordt. Tegenwoordig is de kans erg groot dat je website in Wordpress gebouwd is. In dat geval is het eigenlijk nog belangrijker dat je website goed wordt beheerd en onderhouden. Een website is immers net als een auto. Hoe beter onderhouden, hoe beter de auto rijdt. Maar niet iedereen heeft verstand van auto’s en zo ook niet altijd van de techniek van websites. Kies in dat geval voor website laten beheren.

Op deze manier heb je geen omkijken naar je website omdat wij alles voor je uit handen nemen. We zorgen ervoor dat jouw website technisch in orde is en dat er updates doorgevoerd worden. Daarnaast zorgen we voor back-ups zodat jouw gegevens altijd veilig opgeborgen zijn.

local-seo

Met website beheer bieden wij je zekerheid

Als de werking van de website voortdurend effectief moet blijven, is website beheer onmisbaar. Na verloop van tijd neemt de zichtbaarheid in Google bijvoorbeeld af of is er een update nodig om de beveiliging van jouw website sterk en effectief te houden. Zo kan het voor komen dat ontwikkelaars van het door jullie gebruikte CMS een update publiceren om bepaalde bugs uit het systeem te halen. Het is dan belangrijk dat de update tijdig voor jouw website wordt uitgevoerd.

Altijd een back-up achter de hand

Ook back-ups zijn essentieel voor de veiligheid van uw website en de bijbehorende gegevens. Bij website beheer zorgen we voor automatische back-ups die periodiek worden uitgevoerd. Deze back-ups worden, indien gewenst, 's nachts uitgevoerd om uw website overdag zo snel mogelijk te laten werken. Is het voor jouw website nodig dat de gegevens om het uur bijgewerkt worden? Geen probleem, je kunt zelf de frequentie bepalen waarop wij jouw website back-uppen.

Jouw website altijd up to date

Met website beheer zorgen wij ervoor dat uw website continu kwaliteit levert. Voor een klein bedrag per maand voeren wij tweemaal per maand een update uit. We zorgen voor veilige back-ups en toetsen uw website aan de nieuwste standaarden. Bovendien zijn uw domeinnaam en de bijbehorende hosting van de website volledig inbegrepen. Bij ons is website beheer een totaalpakket dat volledig op basis van jow wensen en behoeften wordt samengesteld.

local-seo

Vast bedragje per maand

Het beheer van jouw website hoeft helemaal niet duur te zijn. Voor een vast bedrag per maand voeren wij al het bovenstaande uit en weet je zeker dat de website altijd goed en behoren functioneert. De prijs voor beheer hangt af van de omvang van de website. Vanaf €40,- heb je bij ons al een onderhoudscontract voor je website. Een onderhoudsconract bij ZoutPeper houdt het volgende in:

Hoe kunnen we je helpen

Voordat we beginnen met het bouwen van de website, drinken we graag een kop koffie tijdens een adviesgesprek. We komen graag langs, maar je bent ook van harte welkom bij ons op kantoor. Samenwerken is namelijk leuker als je elkaar wat beter kent. Na het adviesgesprek gaan wij aan de slag met de offerte. In de offertestellen wij een plan van aanpak opgesteld welke volledig is afgestemd op jouw wensen. We snappen dat je misschien nog vragen hebt en daarom is het ook mogelijk om eerst even te bellen met ons. We zijn dagelijks tot 19.00 uur bereikbaar op 020 260 12 06.