Een website

laten beheren?

Geen probleem!

Heb je al een website? En is die gebouwd in WordPress? Dan is het van groot belang dat deze goed wordt onderhouden door professionals. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van WordPress websites.

Zekerheid

Vast bedragje per maand

Website laten beheren hoeft helemaal niet duur te zijn. Voor een vast bedragje per maand voeren wij al het onderstaande uit. Zo verzeker je je dat de website altijd goed en naar behoren functioneert. Wist je bijvoorbeeld dat de veiligheid van een website volledig afhangt van hoe goed de website wordt onderhouden? De prijs voor beheer hangt af van de omvang van de website. Vanaf €45,- heb je bij ons al een onderhoudscontract voor je website. Een onderhoudsconract bij ZoutPeper houdt het volgende in:

1

Dagelijkse back-ups

Er wordt op dagelijkse basis een back-up gemaakt van de volledige website
2

Altijd up-to-date

Wij zorgen ervoor dat de website altijd up-to-date is (maandelijkse updates van theme en plugins)
3

Technische ondersteuning

Je kunt bij ons terecht met vragen, wijzigingen en andere technische ondersteuning.
4

Website werkt

Toetsen van de website aan de laatste eisen van het web en de browsers
5

1,5 uur hulp

Tot 1,5 uur uitgevoerde werkzaamheden aan de website per maand
website-laten-beheren
Zo zeker als tweemaal twee vier is

Website beheer biedt zekerheid

Net als bij een auto, is het onderhouden van een website belangrijk voor hoe goed het functioneert. Na verloop van tijd neemt de zichtbaarheid in Google bijvoorbeeld af. Maar ook raakt de website na verloop van tijd steeds kwetsbaarder voor online gevaren. Denk hierbij aan hacks en spam. Door middel van updates blijft de veiligheid altijd gegarandeerd. Deze updates zijn echter niet makkelijk om zelf uit te voeren. Er dient een goede backup gemaakt te worden en het is van belang om de update goed te bestuderen. Je wilt immers niet dat er foutmeldingen ontstaan na een update.

Kortom, het is belangrijk dat updates tijdig en correct worden uitgevoerd. Het liefst met grote regelmaat.

Duidelijkheid

Backup, backup, backup!

Altijd een back-up

Ook back-ups zijn essentieel voor de veiligheid van jouw website en de bijbehorende gegevens. Bij website beheer zorgen we voor automatische back-ups die periodiek worden uitgevoerd. Deze back-ups worden, indien gewenst, ’s nachts uitgevoerd om jouw website overdag zo snel mogelijk te laten werken. Is het voor jouw website nodig dat de gegevens om het uur bijgewerkt worden? Geen probleem, je kunt zelf de frequentie bepalen waarop wij jouw website back-uppen.

Altijd up-to-date!

Jouw website altijd up to date

Met website beheer zorgen wij ervoor dat jouw website continu kwaliteit levert. Voor een klein bedrag per maand voeren wij tweemaal per maand een update uit. We zorgen voor veilige back-ups en toetsen jouw website aan de nieuwste eisen van de browser (Chrome, Explorer, Mozilla Firefox). Bovendien zijn het domeinnaam en de bijbehorende hosting van de website volledig inbegrepen. Bij ons is website beheer een totaalpakket, volledig afgestemd op  jouw wensen en behoeften.

Het is makkelijker om je volledig te focussen op je eigen business als je weet dat de rest goed zit.