Een website

laten maken?

Wij weten hoe!

Een website laten maken is meer dan alleen het bouwen van een website. Het gaat om een goede klik met de websitebouwers. Samen op een lijn zitten om zo hetzelfde doel na te streven.

Hoe wij werken

1

Kennismaking

Na een aanvraag voor offerte plannen we een afspraak in. We bespreken het idee / project terwijl we koffie drinken. Tijdens deze brainstorm noteren we alle belangrijke punten.
2

Offerte opstellen

Alles wat besproken is tijdens het eerste gesprek wordt verwerkt in een offerte. Deze ontvang je binnen een week van ons.
3

Akkoord?

Indien onze offerte wordt goedgekeurd gaan we officieel samenwerken. We bespreken de planning, opleverdatum en gaan samen nogmaals door de offerte heen.
4

We gaan beginnen!

Nadat je van ons een opstart-document hebt ontvangen kunnen we echt beginnen. Wij beginnen met het ontwerpen van de website terwijl jij alle content verzamelt. Over vier weken verwachten wij de website op te leveren.
website-maken-voor-mobiel

Een website laten maken is betaalbaar

We hanteren verschillende prijzen voor verschillende websites. Hieronder onze vanaf-prijzen.

€ 950 

WordPress Website

(Inc WordPress training)

€ 1.450 

Wordpress Webwinkel

(Inclusief Ideal en Paypal)

€ 90

Hosting & E-mail

(Onbeperkt e-mailadressen)

Deze modules zijn altijd inbegrepen in onze werkwijze en prijs.

Accounts

Veilige verbinding

Social media

Slideshow

Nieuws & Blog

Formulieren

Responsive

En nog veel meer

website-laten-maken-amsterdam
Meer dan 7 jaar ervaring in het maken van websites

We denken graag met je mee!

Als we zeggen dat we je gaan helpen met maken van je website, dan bedoelen we dat in de breedste zin. Wij denken namelijk graag mee over de website. Maar we vinden het nog leuker om mee te denken over het product, de dienst, het bedrijf of project. Dit komt omdat we zelf ook rasondernemers zijn en zodoende meerdere bedrijven hebben opgezet. Deze kennis delen we graag. Een goede brainstorm over het project (website) is daarom een must.

De basis van een goede website wordt gevormd door de drie belangrijkste elementen, namelijk: de doelgroep, het doel van de website en het design. Tenminste, dat is onze filosofie. Als deze drie elementen duidelijk zijn beschreven kunnen we beginnen met de invulling van de website. Of het nu gaat om een webwinkel, een blog, een vergelijker, een showcase, een bedrijfswebsite, restaurant, verzekeringsmaatschappij, advocaat of nieuw fashion merk.

Onze benadering is altijd hetzelfde, namelijk samen terug gaan naar de basis om te snappen hoe de website er uit komt te zien. Het resultaat is een website die volledig aansluit op de wensen van de bezoeker. En waar de bezoeker makkelijk (bijna instinctief) weet waar de gewenste informatie en producten te vinden zijn.

Dat de website wordt gebouwd in WordPress is geen verrassing bij ons.

's werelds beste CMS

Website laten maken

in WordPress

Hoewel we bekend zijn met diverse CMS-platformen gaat onze voorkeur uit naar WordPress. WordPress is wereldwijd momenteel het meest gebruikte platform en het wordt alleen maar beter. Er bestaan veel misverstanden over het gebruik van WordPress. Zo denken veel mensen dat als je een website laat bouwen in wordpress, je:

  • Een website hebt die lijkt op die van anderen
  • Een trage website hebt
  • Je onnodig te veel betaalt
  • Een slecht beveiligde website hebt

Geen van bovenstaande is waar. Stel ons daarom gerust vragen met betrekking van WordPress indien je dat nodig vindt.

Het grote voordeel van WordPress is dat het een relatief goedkope manier is om een website te laten bouwen. Tevens stelt het iedereen in staat om zelf nieuwe nieuwe teksten of afbeeldingen toe te voegen. Zelfs voor webshops werkt WordPress uitstekend. Het toevoegen van nieuwe artikelen en het onderhouden van contact met klanten is niet moeilijk. Uiteraard krijgen alle klanten van ons een gratis training in het platform WordPress.

website laten maken wordpress
wordpress cms

Een tevreden klant is het allermooiste gevoel. Iets waar je naar blijft streven. Een soort drugs.